новини

Ученически съвет към ПГРКК

Ученически съвет към ПГРКК

 Ученическият съвет към ПГРКК провежда ежемечно своите заседания.  На тези срещи председателят Стефан Василев и отговорниците на класовете в гимназията вземат важни решения, обсъждат предстоящи събития и правят планове, свързани с дейностите на училището.

Едно от най-важните  мероприятия през първия учебен срок беше свързано с благотворителната кампания  „Коледа отваря врати“, по време на която се проведе коледен базар и средствата, събрани от него бяха дарени на ученик от Xв клас.

Вълнуващо събитие за всички ученици  от гимназията беше отбелязването на 142 години от Освобождението на Русе. По този повод представителният Дунавски флотски отряд поднесе венец на Паметника на свободата в центъра на града, а Стефан Василев и Ева Русинова от Младежки парламент в Русе се срещнаха с президента на Република България Румен Радев, от когото научиха, че задача на всички нас е заедно да направим така, че младите хора да учат в Русе, да живеят в Русе и да сбъдват мечтите си в нашия прекрасен град.

На едно от последните заседания представителите на Ученическия съвет обсъдиха дейности и инициативи, свързани с предстоящите събития. До края на учебната година в ПГРКК ще бъдат проведени мероприятия свързани със:

·        Ден на розовата фланелка - 26 февруари;

·        Ден на освобождението – 3 март;

·        Ден на шарените чорапи – 21 март;

·        Ден на водата – 22 март;

·        Великден;

·        Ден на Земята – 22 април;

·        Празник на Русе – 6 май;

·         Изпращане на абитуриентите от випуск 2020г. 

  • Източник: ПГРКК

онлайн сериал меня зовут эрл смотреть или скачать